Sep 17, 2005, 2:59 PM

Един осмислен миг 

  Poetry
1247 0 1



В един миг,
за една секунда
нищо няма да е същото.
За някои хаос ще настъпи,
за други ще бъде лъч светлина.
И мракът от тях ще отстъпи,
за да омръзне на други.
За един миг
нищо няма да бъде
както преди малко.
Защотот не времето бяга,
а човекът бърза...
И тичешката
той вижда само сенки.
Важен е всеки миг,
всяка секунда,
защото всичко е ново за теб,
защото всичко си струва
и носи своята стойност важна.
Защото времето не винаги чака,
а животът е толкова кратък!

© Евгения All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Живота може да е кратък
    и човека да не вижда сенки...
    Той плюва и върви нататък,
    оставяйки обелките от семки...
Random works
: ??:??