Един отгоре,
един отдолу.
А по средата -
пръст.
Всеки наум
нещо говори -
кротко,
без капчица мъст.
Коренът долу,
горе стеблото.
Въздухът -
околовръст.
През зеницата бяла
отсам и от рая -
плаче и смее се мъж.
© Христина Комаревска All rights reserved.
Поздрави!