''Един откраднат миг''
Търсих те...
Години лутах се
в черен, непрогледен мрак...
И всеки ден
по нещичко от мен умираше...
И всяка нощ
ограбваше остатъка от мен...
Намерих те...
Но закъснях...
И вече прекалено късно е...
На друга Ти принадлежиш!
А Аз - обречена да бъда с друг!
Душата си продадох...
за един откраднат миг...
Но този миг -
държи ме жива...
Този миг -
дари ми Пролетта...
И моята безкрайна зима...
проблесна...
с непозната светлина...
Изгубих те...
Преди да съм те имала...
Но в мен ще живее...
откраднатият миг...
И спомена...
за най-красивата Любов,
която Някога е съществувала,
ще пазя в мен дълбоко скрит!!!
© Даниела Василева All rights reserved.
Лека нощ !