Един поглед може да преобърне живота ти,
да разбие сърцето ти или да го окрили,
да те превземе с носталгични спомени,
да разруши, или да съживи твойте мечти...
Един поглед... само за един миг,
просто две очи някъде... ужасно далече,
а толкова силно може да боли!
Може да те измъчва вечно.
Един поглед. Без думи. Без стих.
Без романтика. Без рима. Без спомен.
Без смисъл, някъде в душата скрит.
Просто поглед. А значи толкова много!!!
© Петето All rights reserved.