Не мога с думи да опиша
Какво си ти за мен
Случайно появи се ти и преобърна
Живота ми сив и студен
Не бях усещала отдавна
Любов и нежност топлина
Единствно с теб за първи път изпитвам
Усещането да съм желаната жена
Върна ми ти пламъка в очите
Върна и усмивката на моето лице
Върна топлината в сърцето
Само щом за миг докосна ме с ръце
Върна ми и радостта в живота
На думата "любов" придаде смисъл ти
С устни щом докоснеш ме политам
И всяка моя мисъл все към теб лети
Да изразя не мога с думи
Това което чувствам вътре в мен
Благодаря на Господ че те срещнах
Благодаря му че те има всеки ден
© Юлиана Цекова All rights reserved.