Jan 16, 2014, 6:07 PM

Единственото нещо доживотно... 

  Poetry » Love
686 0 1

Знам кога дъждът ще завали

и мечтите ще угаснат бавно

като  всички светещи  звезди

и небето  ще остане празно...

 

а сърцето  вече няма да тупти;

 морето няма да е вече сластно...

Ще изстинат пясъци, вълни;

ще си тръгнат чайките самотно,

а навън снегът ще се топи

в моите очи сиротно...

 

... когато само спомен ще си ти,

когато в моето сърце дълбоко

само този студ останал ще гори -

... единственото нещо доживотно...!

 

 


Щастието се забравя лесно...

            Уви, болката се помни цял живот...


© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво, браво
Random works
: ??:??