Една душа между Дявола и Бога.
Разкъсвана, тормозена, унижена...
Събира своите парчета и
пак си мисли гордо:
- И все пак, толкова ли съм важна,
че да съм награда за този, който
има тази сила да я притежава?...
© Зорница Аламанчева All rights reserved.