Една година вече съм сред вас,
приятели, другари по перо.
И много често без да знам и час,
споделях мисли, чувства... във едно.
И вие бяхте моят коректив,
искрицата поддържаща ищаха.
А можех да си бъда още скрит,
невкусил от духа на светлината.
Дарена ми от вашите души,
от вашите усмивки споделени.
Година само, ала сякаш три
изминаха, откакто сте със мене.
Чета ви и попивам всеки плам,
роден в страдания или в прегръдки.
От вашите творения, аз знам,
отпивам Откровения на глътки!
© Данаил Таков All rights reserved.