Една Измама
Една усмивка тъй красива
В тъмата избледнява
Една душа с ноща се слива
И само мъката остава.
Една сълза – една надежда
Под лунното сияние се скрива
Една око към теб поглежда
Във сълзи мътни се облива
Един живот – една измама
Потъват в блатото на самотата
Една усмивка – не голяма
Това желая аз - глупака
© Георги All rights reserved.