Срамежливо поглед свеждам,
когато срещна твоите очи.
Веднага обзема ме нежност
и всичко в мен трепти.
Ти не подозираш, мили,
че си в моите мечти,
че всяка нощ една жена
дълго не може да заспи.
Срещаме се всеки ден,
а смелост аз не намирам.
Да споделя, че копнея за теб,
затварям се във себе си и се страхувам.
Как ще реагираш, дали ще ме разбереш?
Тези въпроси редуват се като на филм.
Любовта си дали ще ми дадеш,
или ще ми обърнеш гръб...
© Пролетното момиче All rights reserved.