Една любов
Една любов неусетно си отива,
разбираш чак когато останеш сам...
Дано с другата си по-щастлива,
изгарящ в любовния си плам!
Една любов ти разруши,
а беше толкова красива.
Реши и просто изневери,
направи нея ти щастлива!
Дълбоко в себе си тая не омраза, а любов,
и гледам аз все напред към истинския, нежен благослов!
Преживях това и всичко друго,
не беше никак малко за мен,
но едно бих искала да правя аз
и то е да обичам до последния си ден!!!
© Ина Лилова All rights reserved.