Jul 27, 2014, 7:26 PM

Една любов 

  Poetry » Love
706 0 1

ЕДНА ЛЮБОВ


Дворовете дочаках, цъфнали...

Замириса люлякът на младост,

небето върна се безоблачно

и изгревът видях на залез.

 

Събраха се звездите пръснати,

в две вселени - синевата.

Вятърът затихна в нощите...

И прегърна ме гората.

 

В Бог повярвах и за болките

простих му, преродена:

Една любов възкръсна ме,

но завинаги изгуби ме след нея!


 (Р.Иванова)

 

 

 

© Росица Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много хубаво пейзажно описание в първата строфа:

    "Дворовете дочаках, цъфнали...
    Замириса люлякът на младост,
    небето върна се безоблачно
    и изгревът видях на залез."

    Поздрави, Роси!
Random works
: ??:??