Nov 1, 2011, 7:44 PM

Една любов 

  Poetry » Love
512 0 0

Ти с дихание на пролет идваш,

всеки ден с птица в ръка,

незнайно как в сърцето ми поставяш

тази бурна падаща дъга.

 

Твоите очи в моите поглеждат,

твоите ръце с моите се докосват,

нашите души любовно се споглеждат,

в нас пламъкът изгарящ се разпали.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??