Една любов умира!
Погребвам я завинаги.
Венец от бели рози слагам
върху нейните коси.
Една любов умира.
Аз знам че тя не бе единственна-
ни първа, ни последна ще е тя.
Умря ридаейки,
край огъня (със буйни пламъци)
в нощта .
Единствено звездите са свидетели,
но знам-
те няма да разкажат за това.
Една любов умира...
Погребвам я завинаги.
Аз цялата ще я покрия със цветя!
Със дъх на лято
и несбъднати желания,
и мирис на море.
С невидимо страдание...
© Нели Р All rights reserved.