Една на милион си, не знам дали го знаеш,
красива и загадъчна, лесно сърцата ти омайваш.
Лице божествено красиво, усмивка, пленяващо жестока.
Караш сърцето ми да бие, да изпитвам сладка болка.
Само с поглед ме побъркваш, караш ме да полетя,
да плувам в звездите, ”обичам те” на всички да крещя.
Искам ръката ти в трудните моменти да държа,
да те прегръщам силно, когато в живота си греша.
Сълзите ти да бърша, тъжна ли си някой ден,
към теб винаги ще бързам, искаш ли ме точно мен.
© Георги Георгиев All rights reserved.
Написала го е душата ти!
Браво!