О, няма начин без Лустрация,
да си направим Демокрация!
Щом нещо ново построим,
събарят ни го! И търпим!
...Търпиме старите чентета,
що общите пари отнеха!
И днес край кацата със мед,
са настанини най-отпред...
На другите не дават път,
и прадължават да крадат!
О, на всички комунисти,
Съвеста им не е чиста...
На сламки в Гьола се държат,
но "Кокъла", не ще дадат!
Аз виждам, че без кастран Прът,
те няма да се предадат!
19.03.2013г.София
© Христо Славов All rights reserved.