Една нощ и всичко се променя и блъска се кола.
Една нощ и мигът определя съдбата на свидна дъщеря.
Една нощ и звукът отеква и по черната земя кръвта потича в нощта.
Една нощ и душата отминава студено тялото стои.
Една нощ и тръгва си живота в посока безизвестна.
Една нощ и нея я няма, за миг от вечността.
Една нощ и родители остават без дете сами на света.
© Потребителката All rights reserved.
Но опредено не е стих!
А за "кръвта потеква" предполагам, си имала предвид "потича"?