Една от милиони
Капка от дъжда,
стръкче от тревата,
зрънце от ръжта,
косъм от косата!
Една съм от милиони,
една съвсем сама,
кисела като дърво с лимони
и сърдита на света!
Тъжна съм, че ме остави,
реди се сълза след сълза,
разби сърцето ми и ме забрави,
а аз - още една от милиони загубих любовта!
© Нощна Сянка All rights reserved.