Sep 22, 2006, 10:26 AM

Една сълза 

  Poetry
933 0 11

Една сълза любовна
и незалечима
Една сълза от трепет
и незабравима
Една сълза в едно сърце
с една душа на мъничко дете

Една сълза от мъка
огън ще потули
Една сълза с мечта
ти подари ми

Една сълза с любов
Вземи ме
Една сълза остана
Обикни ме

© Богдан Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??