Jan 6, 2013, 3:25 PM

Една усмивка 

  Poetry » Love
732 0 0

Седейки спокойно у дома,
слушам музикантите на вечерта.
Дочувам, че и самолет минава...
бавно след него той следа оставя.

- Извинявай, но маловажна си сега...
Зад теб се крият такива чудеса!
И вярно, в небето имаше толкова звезди!
Прекалено много и красиви са за моите очи...

Наблюдавайки таз небесна красота,
сещам се за онази дата,
вечерта,
когато усмивка аз получих от момичето на моята мечта!

© Мартин Костадинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??