Dec 27, 2010, 4:17 PM  

Една усмивка от писмото ти 

  Poetry » Love
831 0 13

Не ме мамù по пътища неверни,
където се изгубвам във тъгата!
Не ми предлагай мигове блажени,
с които ще ми купиш свободата!
Не ме притискай да ти бъда вярна
и без промяна с теб да продължавам
да се потапям в сънищата чисти,
делящи днес от утрешното нямане!
Не се усмихвай ласкаво и мило,
сърцето си когато ти поднасям!
Не знаеш ли, че нямам вече сили
да продължавам с моето израстване!
Ако не беше твоята усмивка,
(макар че аз дори не те познавам),
едва ли щях да продължа да бъда всичко,
което искам, но едва ли заслужавам.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??