Една вечер
Една вечер, като всяка друга,
за тебе - да, за мене - море от самота.
Любов, красота,
ръка в ръка, очи в очи,
а после - все беди!
Болка, ярост, отчаяние и самота,
от тук до края на света.
Аз стоя сама,
около мене - празнота.
АЗ, десетки хора, но пак сама.
Ръце - студени, очи - в сълзи.
Ти - далече,
мой - никога вече...
© Теменужка All rights reserved.
"Ти - далече,
мой - никога вече..." -!!!