Едни очи
Едни очи са твоите
измамни,
а техните сълзи горят.
Изглеждат сякаш винаги
безсрамни,
но вътре в себе си мълчат.
Едни очи са твоите
красиви,
а мислите им вече спят.
Изглеждат сякаш винаги
щастливи,
но в болка мислено крещят.
14.05.02
© Владимир Минков All rights reserved.