Едни очи ме карат да се смея,
за тез очи аз искрено копнея,
едни очи аз търся всеки час,
едни очи най желая аз.
С едни очи заспивам вечер,
едни очи сънувам всяка нощ,
за едни очи единствено мечтая,
в тях събрани са всичките звезди.
И всеки път, когато ги срещна,
всичко в мен се преобръща.
Тез очи - нелечима болест
ме следват нощ и ден.
О, какво направиха със мен
тез очи вълшебни?
Дали магия е това,
или са просто най-красивите очи?!...
© ТаФи All rights reserved.