Jul 15, 2014, 11:19 AM

Едни от нас 

  Poetry » Other
332 0 0

Едни от нас са "за това",
а другите пък са напротив...
Но от хапливите слова,
разбрах, че спорят идиоти!

 

За келепири, разделени,
от сам от там сме на плета,
от спорове сме уморени
и вечно ни е крив света.

 

А Истината е една
и тя ехидно се кикоти!
Щом няма мир в една страна,
там щастието не работи...

 

И точно така в  обществото,
се спира  пътя на Доброто!
На наши-ваши се делим,
и в Пропастта ще полетим!
  11.04.2014г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??