Помниш ли онези слънчеви дни?
Помниш ли усмивките ни?
Онази обич голяма!
Оновя щастие, което вече го няма!
Помниш ли как се обичахме?
Помниш ли как един на друг се обричахме?
Помниш? Едва ли! Сега си забравил...
Любовта ми си изоставил!
Аз вечно ще те помня!
Моето сърце на теб принадлежи!
Аз вечно ще съм твоя!
Но ти няма да си мой... Уви!
© Ши All rights reserved.