May 24, 2007, 3:19 PM

ЕДНО 

  Poetry
705 0 12
С едно започва календара.
Един е златният медал.
Един е в църквата олтара.
Един във царството е цар.
Едно е слънцето в небето.
Един е даже Сатана.
Едно е на човек сърцето.
Една е родната страна.
Един е хоризонта даже.
Една е истината днес.
Една лъжа щом някой каже
загубва и едната чест.
Един е пътят към Голгота.
Един Иисус се тук роди.
Един е на човек живота.
Един съм аз, един си ти...





© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??