Едно малко дете…
Толкова ли е трудно да докоснеш
с ръце синьото небе.
Да ти светнат очичките мили,
към небосклона красив.
Да разпериш слънчеви лъчи,
за да политнеш
в небето - с пленителна чистота.
Да играеш на воля – голяма,
с твоите приятелчета скъпо-сладки...
Едно малко дете,
една голяма звездничка мечта.
© Кари All rights reserved.