Едно малко слънце тупти в моите ръце
в очите му виждам целия свят
сбрал обич и нежност в мойто сърце
прави живота ми с чудеса богат.
Щедро пак към мен пръсти протяга
свива с поглед сериозен устнички
по бузките розови слънцето бяга
и потъвам в прегръдката на тези ръчички.
Недокоснат от грижи той ми носи утеха
и приема ме в своя бебешки свят
аз към него вечно ще търся пътека
защото обичам този малчуган сърцат.
© Зл Павлова All rights reserved.
А всичики бебета са невероятна радост в живота ни, независимо чии са