Едно момче в мен още си живее.
То още търси своето момиче...
Изгряваща луна да чака с нея
и влюбен, в лунната трева да тича...
Едно момче все още там остава
на лунната трева... И още чака...
Мечтата си не иска да забрави
и тихо, тихо си говори с мрака...
© Георги Ванчев All rights reserved.