Коя съм аз? Едно момиче,
едно дихание, една мечта.
Дали съм годна за обичане?
Уви, не зная и това.
Това съм аз – безумен блян,
звезда, изтляла във небето.
И самата аз не знам
ще изгрея ли отново. Ето,
погледни в очите, в моите очи,
виждаш ли тъгата, скрита там?
Това съм аз – едно момиче,
един несбъднат тъжен блян.
© Или Дадарова All rights reserved.