Едно момиче гледаше в очите ти,
радваше се на всяка тяхна искра,
ти беше винаги в мислите й,
но така и не разбра...
Едно момиче се разтапяше,
когато й се усмихваше,
една мечта във нея догаряше,
когато погледът ти я достигаше...
Едно момиче плачеше,
когато за последно те видя.
Плачеше, въпреки че знаеше,
че щеше да стане така...
Сега това момиче
отново в теб мислите си реди.
Реди и се надява, че
всичко ще е както преди...
© Тина All rights reserved.