Животът е откровение пъстро,
което лети и лети...
Мечтата на всеки се сбъдва,
във сините морски вълни.
А мокрия пясък прощава,
морето измива сълзи.
Животът премахва тъгата,
на хората, честни, добри!
Премахва една бариера,
тази на лошите чувства и дни.
Доброто изпъква в човека,
прощава,мълчи и мълчи.
Живота - съкровище мъдро,
което лети и лети...
Помага на хора смирени,
спасява бедни души.
Кристиян Налбантов
© Kristiyan Nalbantov All rights reserved.