да
можех
бих ти подарил
първия си вик на този свят
първото посягане с ръцете си
първата сълза
от мен отронена
и първата си бебешка усмивка
да
можех
бих ти подарил
първата си бебешка усмивка
© Стоян Минев All rights reserved.