Oct 18, 2011, 12:29 PM

Едно сърце, една душа 

  Poetry » Love
847 0 4

Едно сърце, една душа,

това си ти, това съм аз,

едно сърце, една душа,

ни трябват тук и сега.

 

Ти си любовта безкрайна,

аз съм нежността потайна,

две целувки някъде до нас,

две милувки в този час.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??