Не се кахърете, че днес е облачно и ветровито!
Помислете какво е на еднодневката!
Мунчо
Дреме и на еднодневката, братле!
Ако и е слънчево,
така и няма да го разбере
какво е облачно и ветровито!
Ако пък дъждовно и е през деня,
слънчицето нивга няма да познае!
Живеят си блажено
насекомите щастливи,
а на егото и суетата –
нас ядат ни
кучетата диви!
21. 08. 2017 г.
© Todor Nikolov All rights reserved.