Откъсна се от мене част,
буквално!
Отряза се, брутално!
Какво приготвя ни живота,
едва ли някой знае
днес планове си правиш,
а утре се развалят.
Променя ни живота
и пътища чертае,
едва ли някой знае
пътеката в безкрая?
Сутрин се започва
с детското начало,
вечер се довлича
тяло остаряло.
Това е кръговрата-
цял си и раздаваш,
едва ли някой знае
колко ти остава?
© Иванка Балкова All rights reserved.