Apr 9, 2008, 6:39 PM

* * * 

  Poetry » Love
679 0 1
Капки дъжд се сипят, любовта ми скриват.
Капки от любов, любов - все още жива,
макар и нереална, но прекрасна .
Обичах аз до болка, болка - още тлееща в мен
и изгаряща ме всеки ден.
Но болката направи ме по-силна
и сега се чувствам аз пак жива.
Жива, но унила за онова, което имах аз
и за туй, че изгубих го завчас.

© Десислава Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??