Тоз въпрос за ефективност
ми мирише на наивност.
Как? Не излезе ли ефектна
виличката ми кокетна?
Тя е свързана на здраво
с качеството и със право.
Ефективно до премала
се снабдявах с материала.
Качествен си го набавях
(от държавното прибавях.)
Тъкмо вилата ми светна -
снажна, весела, приветна,
,,завистници“ се явиха
и на ,,топличко” ме свиха.
Чуя ли сега - ,,ефекти”,
търся скритите дефекти.
© Харита Колева All rights reserved.