Ако изпаднал си в апатия
и трудно нещо може да те освежи,
значи дошло е време за терапия -
не може на стари лаври все да се лежи.
Бил си „душата на компанията” -
пускаше майтапи до зори.
Сега те гони пачкоманията
и хронична умора те мори.
Какво се промени, кажи ми честно,
не забравяй истината неоспорима.
Да предизвикаш усмивка не е лесно
- а случайно май стана и рима.
© Евгени Генчев All rights reserved.