Нацупена съм, конско ми четеш,
а аз ровичкам със краче в земята,
очите ти са свъсено море,
на мен пък ми омекват колената.
Гнева ти ме застига, като буря,
виновно гледам, зяпам те в устата,
запушвам си ушите, да не чувам,
жадувам да ме галиш по косата.
Красив си, Господи, дори в гнева ме галиш,
мъжествен си, със огън ме жигосваш,
ядосан си, а в мене страсти палиш,
и без да искаш, нежност си изпросваш.
Недей да викаш, топло прегърни ме,
нахално в теб, отровна ще се впия,
грабни ме във обятията ти, скрий ме,
там с гняв, любов и страст, ще се напия.
Ех, че силно питие... замая ме и ме превзе
© Неземна All rights reserved.