Apr 1, 2011, 9:38 PM

Ех, мило... 

  Poetry » Love
731 0 0


Ех, мило...
аз не съм ти даденост,
нито печалба.
Аз съм твоето мило,
изгубено някъде...
Да ме намериш искаш,
а не помниш... къде ме изгуби.

© Гери Д Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??