Ех, остаряваш, момиче,
а надеждата още я влачиш
и всеотдайно обичаш.
Е, понякога плачеш...
Но след сълзите пречистена,
вкопчена в нова надежда,
вървиш, дори необичана
и назад не поглеждаш.
Не спираш да вярваш, да търсиш
все някъде, някога, някой,
даже миг преди да се свърши,
да ти каже: Дочаках!
© Ива ВалМан All rights reserved.