Jul 8, 2010, 11:53 AM

Ехо 

  Poetry
464 0 1

                     ЕХО

 

По теб заскрежените висулки от ехото  остават,

мигът от бяла приказка в нас мълчи.

От този свят прокълнат, отивам си в забрава...

Сега защо са тъжни твоите очи?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??