Ежедневие
Не обичай неуловимото.
Не искай неосъществимото.
Не жадувай да безмерното.
За да си добре.
Далеч е Хоризонтът.
Далеч е Безкраят.
Високо е духът.
Празни надежди.
Искай Земята - хранилница.
Искай Водата - животворна.
Искай Ефира - вечност.
За да си добре.
Така ще си Младост.
Така ще си Зрялост.
Така ще си Столетник.
© Кети Иванова All rights reserved.