Ще вляза в противоречивия свят на решенията.
Ще се полутам като в универсален магазин.
Може би ще дам простор на глезотиите си...
А накрая знам - ще стана пак сериозен.
Ще си взема дозата прощение за другите,
за да я поставя в пъзела на ежедневието си...
... за да има утре!
© Георги Колев All rights reserved.
Поздрави!