Jul 1, 2009, 11:15 AM

Ексклузив 

  Poetry » Other
463 0 7

it's a beautiful day
Annamolly*
соу бютифъл дей
като отхвърлиш причините
ще останете само ти
високите ти токчета
и огледалото на Снежанка
забравено от некадърната гримьорка
или майка й
как там беше
хайде, открадни малко столчетата
и легълцата
вържи няколко стегнати шнура
на старата върба
да й приседнат приказките
открадни въглен от огнището
и си нарисувай веждите точно
получените усмивки
бутни на дъното на чантата
и 
разхвърляй след себе си
сатенените мисли
чаршафите в старо злато
ябълките не винаги са червени
и глос pump Up** 
няма как да не отрази
красивите очи на принца
CK еуфорично
сричай Annamolly
коя е най-красива на света
огледалото знае истината
ти
си само сърце
свито в цвят на роза
с безумновисоки токчета
срещнали 
вятъра в едната му половина

 

 

 

* е хубав денят, Анамоли

** напомпвам

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??