Oct 20, 2010, 9:06 AM

Експеримент 

  Poetry
353 0 2

Експеримент

 

 

Експеримент направих със самата себе си -
влюбих се - за мъничко разнообразие.
Сега, знаеш ли, яд ме е на мене си,
че не взех и твоето съгласие.

Смела бях - това ми го признаваш,
а пък аз си казвам - бях и глупава,
да се впусна в това си начинание, 
без да си осигуря и сигурна опора.

Експериментирах, точното определение -
провалих се със самата себе си.
Стигнах до единственото заключение -
експериментът беше неуспешен.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??