Бях във клуба ,,Чака-рака".
Чалга там се вихри яка.
Всеки си със пръсти щрака.
Абе, мамата си трака!
Аз, макар и дъртофел
бях се на сериозно взел
да видя имам ли предел
във този етнокукундел.
Поръчах спешно две-три водки,
търсех хубави находки-
мадами с яки платноходки,
да правим заедно разходки.
Брате мой, какво да кажа-
май се не вписах във пейзажа,
вместо с кеф да се размажа
и много яко да намажа!
Тъй финансово потънах,
портфейла празен си го сгънах.
Хем шатрата си не опънах,
хем пак коматът сух нагънах!
© Георги Янков All rights reserved.