Ела в нощта, когато ожаднееш,
изпий ме, после си тръгни
И все по-жаден връщай се при мене,
отново ненаситно пий!
Ела при мене, щом ти е студено,
с любов ще стопля твоите мечти.
И остави ме наранена,
върни се да ме утешиш.
И пак ме взимай и си тръгвай.
И пак се връщай и ме пий.
Че нашата страст неутолима е,
осъдени са нашите души!
© Маргарита All rights reserved.